Skip to Content

Un mar degota [fanzine]

Fanzine Un mar degotaUn mar degota.
Fanzine trimestral de comunicació de l'autor de Llibres Artesans, Ferran Cerdans Serra, amb les persones que donen suport al projecte literari mitjançant microfinançament al Patreon. Té format de dossier i s’acompanya d’obra d’art original de l'autor.
[contingut relacionat]

Un fanzine molt personal

“Un mar degota” és un fanzine trimestral de comunicació de l'autor de Llibres Artesans, Ferran Cerdans Serra, amb les persones que segueixen l'obra i que donen suport al projecte literari mitjançant microfinançament al patreon [patreon.com/fcerdans]. Aquest fanzine és exclusiu, no es pot aconseguir enlloc més, però aquesta exclusivitat és temporal: alguns articles apareixen més tard a la web o als llibres. Té format de dossier i s’acompanya d’obra d’art original de l’autor en una butxaca. El primer número va ser el de l'estiu de 2016 i la periodicitat és trimestral, coincidint amb cada estació de l'any.

Imatges del fanzine literari artístic

Un mar degota, fanzine de Ferran Cerdans Serra

Un mar degota, fanzine amb art obra original

Un mar degota, detall interior fanzine

Com aconseguir aquest fanzine

El fanzine Un mar degota és una recompensa en agraïment al microfinçament mensual que es recull al Patreon per donar suport al projecte literari Llibres Artesans. Com a tal, l'única via per aconseguir-lo és mitjançant subscripció a aquest patreon. A partir de 3€/mes ja el rebreu a casa o bé entregat en mà per l'autor. Podeu consultar les diferents opcions de subscripció a patreon.com/fcerdans.
Si teniu qualsevol dubte no dubteu en escriure'm.
GRÀCIES.

fitxa tècnica
títol: Un mar degota
autor:
copyright: Ferran Cerdans Serra
Edició: 1
n. de pàgines: 16
publicat per Llibres Artesans l'estiu de 2016 (Primer número)
Periodicitat: trimestral; un a cada estació de l'any.
idioma: Català
relacionats