literatura i creació literària a Llibres Artesans

escrits i articles sobre literatura i creació literària a Llibres Artesans

Vols un Cítrics Breus?

Aconsegueix un exemplar del nou Cítrics breus, gratuït, si et subscrius a la revista d'autor Un mar degota abans del dijous 5 d'abril. Rebràs el teu exemplar del llibre al mateix temps que el número 8 de la revista, que estarà disponible abans de Sant Jordi. Si optes per la modalitat que et permet obtenir un dels Llibres Artesans a l'any, també el podràs recollir per la Diada. No perdis aquesta oportunitat!

CÍTRICS BREUS, micronarrativa per compartir, Ferran Cerdans Serra 2017/18

La millor experiència, de nou

Nit de noces de l’Emiliana i el Marcelo. Llibre per al projecte Parelles Artístiques 2017/2018, col·laboració de Ferran Cerdans Serra.

Han passat uns anys després de la primera participació en el meravellós projecte Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental i per a aquesta edició hem fet un llibre similar, manuscrit, basat també en un relat personal. L’obra final és una narració, que he escrit a mà en el paper de gravat, amb il·lustracions originals de la parella artística.

FLIA, PER FI!

Llibres Artesans a la FLIA BCN 2017
18/11

FLIA BCN

Ens han fet patir gairebé fins a final d'any, però ja tenim aquí la FLIA de Barcelona d'enguany, la cita definitiva en edició alternativa que no et pots perdre. Per allí ens trobaràs amb els Llibres Artesans. Us esperem en un nou escenari genial! Dissabte 18 de novembre, tot el dia. Associació La Miranda. Av. del Coll del Portell, 74, Barcelona.

Lectura de texts a la parada

A partir d'ara, cada vegada que es munti parada de Llibres Artesans hi haurà lectura de texts a les 5 de la tarda. Llegirem fragments de relats breus, aforismes, microcontes, poemes... tant dels llibres artesans com dels relats per emportar, les aquarel·les, els punts manuscrits i altres artefactes literaris. Podeu venir a escoltar o bé afegir-vos a la lectura!

Lectura de texts, a les 5 de la tarda, en totes les parades de Llibres Artesans.