Llibres Artesans de contes curts, relats hiperbreus, microcontes, aforismes i poemes en català, originals de Ferran Cerdans Serra; enquadernats a mà per l'autor. Per aconseguir aquests Llibres Artesans, llibres amb les cobertes il·lustrades a mà, llibres en altres formats i altres creacions podeu visitar la Botiga online, sol·licitar un Tupperbooks, acudir a una fira de Llibres Artesans, o enviar el formulari de contacte.

Micromenta, llibre de narrativa hiperbreuMicromenta; 2017
Nou recull de narrativa hiperbreu amb 51 peces originals de Ferran Cerdans Serra. Fets a mà per l'autor en el format de disseny propi retallable, impresos per duplicat i microperforats per arrencar i compartir, escampar, regalar...
[fitxa] [llegir] [comprar]

Llibre poema Gira-sol nocturnGira-sol nocturn, 2016
Nou llibre poema; sèries de llibres únics amb les cobertes obra original, manuscrits i enquadernats a mà per l'autor, Ferran Cerdans Serra.
[fitxa] [llegir] [comprar]
"La lluna és millor guia que el sol: mai no et cegarà."

Fanzine Un mar degotaUn mar degota, 2016.
Fanzine trimestral de comunicació de l'autor de Llibres Artesans, Ferran Cerdans Serra, amb les persones que donen suport al projecte literari mitjançant microfinançament al Patreon. Té format de dossier i s’acompanya d’obra d’art original de l'autor.
[fitxa] [contingut relacionat]

Proverbis manuscrits de Ramon LlullProverbis de Ramon Llull, 2016
Selecció del Llibre de mil proverbis de Ramon Llull; llibres únics amb les cobertes obra original, manuscrits i enquadernats a mà per Ferran Cerdans Serra.
[fitxa] [llegir] [comprar]
"Soffer a ton amich lurs vicis per ço que eyl soffiria los teus."

Llibre Gota malaiaGota malaia, 2016
Llibre d'aforismes curts i microcontes en català originals de Ferran Cerdans Serra, publicat a Llibres Artesans per Sant Jordi de 2016.
[fitxa] [llegir] [comprar]
"Hi ha persones que em deixen sense paraules; n’hi ha que em deixen sense paraulotes."

Llibre Al otro lado del bosqueAl otro lado del bosque, 2015
Llibre de microcontes en castellà originals de la Sarah Dahan; publicat a Llibres Artesans el desembre de 2015.
[fitxa] [llegir] [comprar]
"Aunque venga con abre-fácil siempre acabo sacando las tijeras y complicándolo todo. Nunca he sabido cómo gestionar la ayuda."

llibre Fullam de tardorFullam de tardor, 2015
Llibre de microcontes i aforismes curts en català originals de Ferran Cerdans Serra; publicat a Llibres Artesans l'any 2015. Fulles pintades a mà a les pàgines, escrit i enquadernat a mà per l'autor.
[fitxa] [comprar]

llibre selecció del quinzeSelecció del quinze, 2015
Una seixantena d'aforismes curts i microcontes originals en català sel·leccionats per l'autor entre els més de 350 publicats fins ara a Llibres Artesans en 6 reculls des del 2007. Disseny propi retallable, enquadernats a mà per l'autor.
[fitxa] [comprar]

La guerra continua 2ed.La guerra continua 2ed. és la segona edició, redissenyada per l'autor, d'aquest llibre de poemes curts escrit en motiu de la guerra del golf -dins de la col·lecció de poemes de combat Venjança Infinita. Enquadernat a mà.
[fitxa] [llegir] comprar
"l'infant embolcallat en flames
s'acotxa amb la flassada de la mort"