Sonda de Paper Insomnia

Sonda de Paper Insomnia

Sonda de Paper Insomnia:
La Sonda de Paper itinerant express Insomnia a ser llançada el 31-05-2012 a Manresa en direcció a berga. Aquí podeu rastrejar la seva evolució, així com al mapa d'activitats del primer llançament.
[mapes] [fitxa]és la fi de l'insomni!

última estació Sonda Insomnia

A l'última retransmissió de les sondes de paper vam rebre en paral·lel, des de l'estació final a Berga gestionada pel tripulant Pep Espelt, les imatges del relleu n.10 de la Insomnia, que podeu veure a dalt, i de la System Error publicada ahir.

tripulació esgotada de la Sonda Insomnia al Konvent.0

tripulació sonda Insomnia adormida

la ploma negra

La sonda de paper Insomnia continua a Viladomiu Nou enviant tota una sèrie d'imatges. Aquí podeu veure la intervenció al llibre de n'Hector Thomas juntament amb l'Alícia Vila.

vençuda pel cansament de l'insomni

A la fi, el cansament t'ha vençut
i has tornat a adormir-te.
Quan al matí has obert els ulls
teníes una ploma negra entre les mans.

has obert els ulls ploma a les mans

A ulls clucs

Insomnia Alícia Vila

A ulls clucs seguiriem a l'Alícia Vila després de veure la seva intervenció a la sonda de paper #s3insomnia.

la Insomnia continua!

Insomnia Gemma Rovira Navàs

La sonda de paper Insomnia continua recollint intervencions d'artistes que durant uns dies veuen reduïdes les seves hores de somni diari... En aquesta ocasió la sonda ha aparegut a Navàs, on la Gemma Rovira l'ha recollit i ha treballat les seves quatre pàgines; l'Insomnia continua!

el primer cafè i una nit vermella

preparatoris nit insomnia a Galera

L'Isomnia ja és a l'alçada de Galera de Gaià, prop de Navàs. Continua doncs el seu viatge mirant al nord, remuntant el Llobregat enfocada a Berga. Aquest és el testimoni d'una nit vermella de roses d'Elisabeth Parera recollit a les pàgines de la sonda Insomnia.

música de tardor de Lidia Bonals

Lidia Bonals sonda insomnia

Lidia Bonals en rebre la sonda, just abans de la seva nit d'insomni; Sembla doncs que la sonda Insomnia no va de mà en mà sinó de bones mans a bones mans ;-)

qualsevol dia sortirà el sol

Olga Nogueras sonda Insomnia

Totes les nits acaben d'una manera o altra, malgrat que les d'insomni es facin més llargues i a voltes ens facin dubtar de si el dia següent arribarà mai més.

Què hi fem aqui? Insomnia a Sant Joan

Carla Cortina p1 sonda Insomnia

Hem rebut unes imatges de la sonda de paper Insomnia que després de la triangulació de les ones han resultat provenir de Sant Joan de Vilatorrada. Aquí va l'aportació de Carla Cortina a la sonda de paper més nocturna de totes.