Skip to Content

Sonda de Paper Pionera

Sonda de Paper Pionera

Sonda de Paper Pionera:
La Sonda de Paper Pionera va ser llançada el 23-05-2012 a Manresa. Aquí podeu rastrejar la seva evolució, així com al mapa d'activitats del primer llançament.
[mapes] [fitxa]El millor final Possible

Gemma Costa clou la Sonda de Paper Pionera

Tot final implica un començament, i no hi havia manera millor de cloure la sonda de paper Pionera, i amb aquesta totes les sondes del primer llançament, que amb aquesta fantàstica intervenció de la Gemma Costa.

Una fi i un naixement, una sèrie de naus que després del seu recorregut recollint mostres artístiques han tornat a la base carregades fins al capdamunt de talent, color, formes, textures i olors creant al seu darrere uns itineraris que són fils d'unió i complicitat.

Moltes gràcies a tothom!

Un misteri resolt; o no?

Dani Grandón a la Sonda de Paper Pionera

Amb aquesta imatge posem fi al misteri de les imatges rebudes de la sonda Pionera envoltada de fulles, però ho fem per descobrir una obra calidoscòpica igual o més misteriosa i interessant! La imatge ens arriba del tripulant n.9 de la nau, Dani Grandón.

misterioses imatges transmeses per la Sonda de Paper Pionera

fulles arbre sonda de paper Pionera

Durant les últimes hores ens han anat arribant vàries imatges misterioses de la Sonda de Paper Pionera, el llibre d'artistes que orbita Manresa recollint mostres artístiques de la població i que es troba en aquests moments en mans del tripulant n.9, el DJ Danilsan Grandon.

LAIKA RETURNS! la Pionera redreça el rumb amb el Dko

grafit LAIKA RETURNS Dko 2012

Espectaculars imatges rebudes des de la Sonda de Paper Pionera al seu retorn a la ruta després de mesos extraviada. No només ha recuperat l’impuls i el camí, sinó que ha experimentat també una revifada energètica descomunal com podeu veure en les fotografies de la intervenció del Marc Dko.

Sonda Pionera a l'estudi del Dko

El Dko ha participat en altres projectes a Llibres Artesans, és un dels artistes que han col·laborat dissenyant la seva coberta pel llibre de relats en micromecenatge Perdonin Que No Em Disculpi.

pàgines centrals del Dko a la Pionera

Contingut sindicat