Skip to Content

Sonda de Paper Tots Fem Bages

Sonda de Paper Tots Fem Bages

Sonda de Paper Tots Fem Bages:
Seguiment de la Sonda de Paper Tots Fem Bages, llançada el 07/11/2013 a Manresa. Seguiu l'evolució d'aquest llibre en blanc contra el racisme que recollirà mostres artístiques a la comarca del Bages.
[mapes] [fitxa]Del paper a la paret!

Un mural de l'Aina Sallés i el Berni Puig

La onzena intervenció al llibre d’artista Tots Fem Bages ha estat protagonitzada per l’Aina Sallés i el Berni Puig, artistes que han traslladat el missatge contra el racisme des del paper de la Sonda fins a la paret del Mercat Puigmercadal.

l'Aina i el Berni pintant el mural

La TOTS FEM BAGES salta a la paret

15/11
tot el dia

Pintem contra el racisme

Acte de rebuda de la Sonda de Paper
Tots Fem Bages, llibre d'artista itinerant
contra el racisme. Per completar el seu viatge, l'Aina Sallés i el Berni Puig realitzaran un mural durant tot el dia i comptarem amb altres activitats com la rebuda de la Sonda per part dels artistes, botifarrada, música...
15 de novembre tot el dia.

Paret del Mercat Puigmercadal
Plaça del Mercat, Manresa, Barcelona

Travessia de l'Alba Comas

Amb gran expectació rebem les imatges que retransmet la Sonda de Paper Tots Fem Bages des de Manresa. L'artista Alba Comas, novena tripulant del llibre d'artista itinerant, ha creat una història visual que inclou una travessia i comença amb el text "No és possible assegurar el futur però només podem perdre el present".

Inici intervenció artística de l'Alba Comas

Escoltem la pintura de Jaume Mestres

El pintor Jaume Mestres, que va rebre la Sonda de Paper Tots Fem Bages de la mà de l'artista Mariona Vilaseca, ja ha intervingut el seu plec de 4 pàgines del llibre d'artista col·laboratiu. El Jaume és el tripulant n. 8 de la Sonda, que a hores d'ara ha continuat el seu viatge cap l'artista n.9, que també viu a Manresa.

Jaume Mestre amb la Tots Fem Bages

Jaume Mestres, pintor

"A banda de contemplar la pintura... moltes vegades l'escoltem. Escoltem la seva musicalitat, i més enllà de les lectures formals sentim, experimentem aquesta escolta, la seva Gita. El seu so el que em fa saber que la pintura està acabada... i en ella tot el procés formal i conceptual".

Contingut sindicat